Verken ook

Onze wedstrijden

het Keelven is er voor alle wedstrijdruiters en paarden supporters, wij doen er alles aan om iedereen zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan alle disciplines van de paardensport.

Meer informatie

wedstrijd rijden bij het Keelven

een zeer ruim opgezette locatie voor alle disciplines, 50x70m buitenbak met eb en vloed bodem. 30x70m western buiten bak met speciale reining bodem.

beschikking tot een ruime en lichte binnenpiste van 35x65m met eb en vloed bodem en een 20x40m leisure piste met als extra een ruim vlak grasveld.

van western tot voltige

mogelijkeheid tot meerdere dressuur ringen, een ruim opgezet springparcours van meer dan 12 hinderenissen, voltige mogelijkheid, mennen vaardigheid en marathon materiaal. en een goede reining bodem voor de western ruiters

Heb je vragen?

Kom in contact met ons

Heb je vragen of wil je graag reserveren bij onze Brasserie? Neem dan telefonisch contact met ons op, stuur ons een e-mail of laat een berichtje achter, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×