Kom langs

Voor Lunch, Arrangementen & High Tea

Beleef en ontdek het prachtige natuurgebied De Heihorsten waar wandelen, Fietsen, Paardensport en bourgondisch genieten centraal staan. Denk aan uw QR Code!

Binnen in onze Brasserie vind u een warme gezellige sfeer, waar u onder andere kunt lunchen, genieten van een luxe high tea en we beschikken over wandel en fiets arrangementen. Hier kunt u heerlijk vertoeven op ons ruim opgezet terras met uitzicht op de grasvelden.

Groeps

Arrangementen

Is er reden om een feest te geven of wilt u een dagje uit organiseren voor het bedrijf, voor vrienden of voor de familie? Dan bent u hier op het juiste adres! Wij hebben alles in huis om uw dag compleet te verzorgen. De leukste activiteiten, heerlijk eten en natuurlijk altijd met de Brabantse gezelligheid.

Reserveren

Probeer onze

Luxe high tea

High tea in onze brasserie is een heerlijke verwennerij waar op u op uw gemak kunt genieten van al het lekkers. Het assortiment varieert van luxe zoete en hartige hapjes soepje en sandwiches tot en met petit fours en scones. Ook verzorgen wij babyshowers.

Reserveren

Onze

Vergaderruimtes

Bent u op zoek naar een locatie voor uw vergadering of wilt u apart zitten met uw gezelschap? Dat kan zeker we hebben in onze brasserie een vergaderruimte beschikbaar waarbij u ongeveer met een groep van 30 personen kunt zitten. Voor grotere groepen hebben wij nog een andere ruimte tot beschikking. Vraag naar de mogelijkheden.

Reserveren

Boek hier uw

Huifkartocht

Ga samen op pad en geniet van een van onze prachtige routes . Een bijzondere belevenis waarbij u kunt genieten van de omgeving van Someren en aangesloten dorpen. U kunt met maximaal 33 personen in onze huifkar. Bent u slecht ter been? Geen probleem er een speciale lift aanwezig. € 75,00 Per uur. incl. chauffeur en begeleider.

Reserveren

Boek hier uw

Kinderfeestjes

Kom je aller leukste kinderfeestje vieren bij Het Keelven. U kunt uit 2 verschillende pakketten kiezen om er helemaal jouw feestje van te maken! Onze kinderfeestjes kunnen op woensdagen en vrijdagen met uitzonderingen van de vakanties.

Reserveren

Fiets en Wandel

Arrangement

Ontdek de prachtige nabijgelegen natuur tijdens het fiets en wandelarrangement. U start met koffie en gebak, Na het gebak krijgt u een gratis flesje water mee voor onderweg. Bij terugkomst van de route kunt u kiezen uit een 2 gangen keuzelunch te gebruiken tot 16:00.

Reserveren

Boek hier uw

Tractor behendigheid

Geheel verzorgd word u onder begeleiding van het enthousiaste Keelven team begeleid met de tractoren. U begint met een uitleg waarop het parcours met de leuke behendigheidsoefeningen volgt. vraag naar de mogelijkheden. € 15,00 p.p.

Reserveren

Boek hier uw

BBQ

Het Keelven heeft vele opties voor u om te komen eten. U kunt met een groot gezelschap aanschuiven bij een buffet of met een klein aantal voor een wat intiemer etentje gaan. Zoals een gezellige BBQ op het terras. Heeft u allergieën, laat het ons weten!

Reserveren

gezellig wandelen

mini paard wandeling

Na een uitleg over het gedrag van de pony's en de how to's, vertrekken jullie voor een mooie wandeling of obstakel parcours bij slecht weer. kinderen onder de 14 jaar dienen te worden begeleid door een volwassene. Per groep krijg je 2 ponys want ze zijn kuddedieren. Kosten vanaf €8,50 per gezelschap. van maandag tot zondag.

Reserveren

Over ons

Samen met ons gezin en een team van enthousiaste medewerkers gaan wij u een thuisgevoel geven. De passie die wij hebben met paarden en bourgondisch genieten en met daarnaast vanzelfsprekend de gastvriendelijkheid is hetgeen wat u van ons mag verwachten. Op onze accommodatie kunt u heerlijk genieten van de omgeving en onze paardensport.

Ook tijdens lunchtijd kunt u al terecht bij Brasserie Het Keelven voor onze heerlijke gerechten. Wij bieden verse, unieke lunchgerechten die met veel passie worden bereid. Ook tijdens de lunch kunt u onze heerlijke, luxe planken vol lekkernijen bestellen, maar u kunt ook gaan voor heerlijk vers brood, een rijkelijk gevulde salade of een huisgemaakte soep.

Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Reserveer snel!

Heb je vragen?

Kom in contact met ons

Heb je vragen of wil je graag reserveren bij onze Brasserie? Neem dan telefonisch contact met ons op, stuur ons een e-mail of laat een berichtje achter, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×