Kom langs

Voor Lunch, Arrangementen & High Tea

Beleef en ontdek het prachtige natuurgebied De Heihorsten waar wandelen, Fietsen, Paardensport en bourgondisch genieten centraal staan.

Binnen in onze Brasserie vind u een warme gezellige sfeer, waar u onder andere kunt lunchen, genieten van een luxe high tea en we beschikken over wandel en fiets arrangementen. Hier kunt u heerlijk vertoeven op ons ruim opgezet terras met uitzicht op de grasvelden.

Probeer onze

Luxe high tea

High tea in onze brasserie is een heerlijke verwennerij waar op u op uw gemak kunt genieten van al het lekkers. De High Tea bestaat uit een wisselend assortiment van hartige en zoete hapjes, aperitief en smoothie. Dit 2 uur durende arrangement is te reserveren van 13:00 tot 16:00 (24 uur van te voren kosteloos annuleren) €24,95

Reserveren

Verras met onze

Baby Shower High Tea

De baby shower High Tea bestaat uit een wisselend assortiment van hartige en zoete hapjes, aperitief, smoothie incl. 2 uur onbeperkt thee. Hierbij geven wij onze hapjes een nog leukere uitstraling door met roze of blauw te werken. We hebben ook aankleding om het af te maken € 24,95 p.p. (24 uur van te voren kosteloos annuleren)

Reserveren

kom genieten van ons

Fiets en Wandel arrangement

U start met koffie en gebak. Na het gebak krijgt u een flesje water mee voor onderweg. Bij terugkomst kunt u kiezen uit een 2 gangen keuze lunch. Dit bestaat uit een soepje en een broodje. Er zijn diverse wandel en fietsroutes aanwezig. Het arrangement is uitsluitend tot 16:00. € 15,95 p.p.

Reserveren

Boek hier uw

Huifkartocht

Ga samen op pad en geniet van een van onze prachtige routes . Een bijzondere belevenis waarbij u kunt genieten van de omgeving van Someren en aangesloten dorpen. U kunt met maximaal 33 personen in onze huifkar. Rolstoelvriendelijk i.v.m. Lift. Alleen te reserveren met arrangementen.

Reserveren

Onze

Vergaderruimtes

Bent u op zoek naar een locatie voor uw vergadering of wilt u apart zitten met uw gezelschap? Dat kan zeker we hebben in onze brasserie een vergaderruimte beschikbaar waarbij u ongeveer met een groep van 30 personen kunt zitten. Voor grotere groepen hebben wij nog een andere ruimte tot beschikking. Vraag naar de mogelijkheden.

Reserveren

Groeps

Arrangementen

Is er reden om een feest te geven of wilt u een dagje uit organiseren voor het bedrijf, voor vrienden of voor de familie? Dan bent u hier op het juiste adres! Wij hebben alles in huis om uw dag compleet te verzorgen. De leukste activiteiten, heerlijk eten en natuurlijk altijd met de Brabantse gezelligheid!

Reserveren

Kom genieten van onze

High Wine

Een High Wine is de perfecte manier om samen een middag te genieten. Onze High Wine bestaat uit 3 wijnen met heerlijke warme en koude hapjes. Vanaf 2 personen te reserveren. € 30,95 p.p. Dit 2 uur durende arrangement is te reserveren van 13:00 tot 16:00 (24 uur van te voren kosteloos annuleren.)

Reserveren

Kom genieten van onze

High Beer

De stoere tegenhanger van de High Tea is een High Beer. Onze High Beer bestaat uit 3 speciaal bieren met heerlijke warme en koude hapjes. Vanaf 2 personen te reserveren. € 30,95 p.p. Dit 2 uur durende arrangement is te reserveren van 13:00 tot 16:00. (24 uur van te voren kosteloos annuleren)

Reserveren

Genieten van de omgeving

Minipony wandeling

Kom wandelen met onze miniatuur pony's. Je krijgt een koppeltje mee en volgt de door onze gids uitgestippelde route. De route duurt ongeveer 40 minuten. Het tempo is ongeveer 3km/u. Leuk om met je gezin te doen. De Pony's zijn geen rijpony's. Prijs vanaf €19,95. tegen meerprijs van €7,50 kan er een extra pony worden bijgeboekt.

Reserveren

Boek hier uw

Kinderfeestje Pakket 1: tot 7jaar

Kom je aller leukste kinderfeestje vieren. U kunt uit 3 pakketten kiezen om er helemaal jouw feestje van te maken! Pakket 1: Ontvangst - Pony Poetsen - Voltige/Yoga - Herinnering maken - incl. ranja €12,50 per kind. (+€4 voor friet met snack) Dit is mogelijk op zaterdagen.

Reserveren

Boek hier uw

Kinderfeest Pakket 2: 7 tot 12 jaar

Kom je aller leukste kinderfeestje vieren. U kunt uit 3 pakketten kiezen om er helemaal jouw feestje van te maken! Pakket 2: Ontvangst - Pony Poetsen - Parcours - Herinnering maken - Pony Activiteit - incl. Friet/Snack en ranja €19,95 per kind. kies uit een van de 2 thema's. Dit is mogelijk op zaterdagen

Reserveren

boek hier uw

Kinderfeest Pakket 3: vanaf 12 jaar

Kom je aller leukste kinderfeestje vieren. U kunt uit 3 pakketten kiezen om er helemaal jouw feestje van te maken! Pakket 3 het stoere feest: Ontvangst - Pony Poetsen - Parcours - Herinnering maken - Pony Activiteit - incl. Friet/Snack en ranja €19,95 per kind. Dit is mogelijk op zaterdagen.

Reserveren

Boek hier uw

Tractor behendigheid

Geheel verzorgd word u onder begeleiding van het enthousiaste Keelven team begeleid met de tractoren. U begint met een uitleg waarop het parcours met de leuke behendigheidsoefeningen volgt. vraag naar de mogelijkheden. € 19,95 p.p.

Reserveren

Over ons

Samen met ons gezin en een team van enthousiaste medewerkers gaan wij u een thuisgevoel geven. De passie die wij hebben met paarden en bourgondisch genieten en met daarnaast vanzelfsprekend de gastvriendelijkheid is hetgeen wat u van ons mag verwachten. Op onze accommodatie kunt u heerlijk genieten van de omgeving en onze paardensport.

Ook tijdens lunchtijd kunt u al terecht bij Brasserie Het Keelven voor onze heerlijke gerechten. Wij bieden verse, unieke lunchgerechten die met veel passie worden bereid. Ook tijdens de lunch kunt u onze heerlijke, luxe planken vol lekkernijen bestellen, maar u kunt ook gaan voor heerlijk vers brood, een rijkelijk gevulde salade of een huisgemaakte soep.

Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Reserveer snel!

Heb je vragen?

Kom in contact met ons

Heb je vragen of wil je graag reserveren bij onze Brasserie? Neem dan telefonisch contact met ons op, stuur ons een e-mail of laat een berichtje achter, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×