Maak kennis met ons en ons bedrijf

Ons team

Samen met ons gezin en een team van enthousiaste medewerkers gaan wij u een thuisgevoel geven. De passie die wij hebben met paarden en bourgondisch genieten en waar gastvrijheid op één staat.

Maak kennis met ons team, en lees meer over onze historie na de foto. Tot snel op ons prachtige Ruitersportcentrum. Maak kennis met ons team, verken onze geschiedenis. en wordt een Keelven Fan. Samen met ons gezin en een team van enthousiaste medewerkers gaan wij u een thuisgevoel geven. De passie die wij hebben met paarden en bourgondisch genieten en waar sportieve gastvrijheid op één staat.

OVER ONS

Samen met ons gezin en een team van enthousiaste medewerkers gaan wij u een thuisgevoel geven. De passie die wij hebben met paarden en bourgondisch genieten en met daarnaast vanzelfsprekend de Sportieve gastvriendelijkheid is wat u van ons mag verwachten. Op onze accommodatie kunt u heerlijk genieten van de omgeving en onze paardensport.

Historie

Ons bedrijf is opgericht door Yvonne Welten, op 2 oktober 2006. Op haar 23e besloot Yvonne om van haar hobby haar werk te maken. Al op jonge leeftijd (5 jaar) had Yvonne veel interesse in de paardensport en na jaren op de manege rondgelopen te hebben, Was het tijd voor een eigen pony en werd ze lid van de plaatselijke rijvereniging. De liefde voor dieren en deze sport is zo groot dat Yvonne niet alleen de Western maar ook de dressuur en het mennen  actief beoefent. daarnaast is ze basis trainer in Voltige en in het horsebording.  Niveau 3 instructeur allround,
Western-sport instructeur en erkend WRAN trainer.  al met al is Yvonne een zeer allround gecertificeerd Horsewoman.

Nu blijft Recreatie en Ruitersportcentrum Het Keelven groeien, samen met de hulp van ouders, man, zus en andere familieleden is  Het Keelven uitgegroeid van een eenmansbedrijf  tot een mooi familiebedrijf.

Het Keelven de Naam:

Het Keelven dankt zijn naam aan het gebied, Yvonne wilde de stal niet naar eigen naam noemen en koos daarvoor de natuurlijke waterplas op 2,7 km afstand.
In het begin was het Outdoor Manege ’t Keelven. Na 7 jaar werd het tijd voor een upgrade en werd de manege uitgebreid naar het grote overdekte Ruitersportcentrum.

Ontmoet ons team en tot snel!

Heb je vragen?

Kom in contact met ons

Heb je vragen of wil je graag reserveren bij onze Brasserie? Neem dan telefonisch contact met ons op, stuur ons een e-mail of laat een berichtje achter, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×