Opstap pakketten

Opstappakketten en je eerste les (*startpakket)

Introductie pakket om kennis te maken met de basis van de omgang met paarden en het paardrijden. lees onder de foto's meer.

Het opstap pakket is het ideale pakket om kennis te maken met de verzorging en de omgang van paarden en pony's.

  • KENNIS MAKEN MET PONY'S
  • PROFFESIONELE BEGELEIDING
  • OP JOU EIGEN NIVO EN KUNNEN

Het Opstap pakket 1: Kosten vanaf €55,-

Het pakket bevat 5 verschillende lessen van een half uur. Hierin leer je van alles over de basis van het paard verzorgen en het paardrijden. Maak kennis met het benaderen van een pony en het poetsen. Leer alles over het zadel en hoofdstel, maar ook hoe je met een pony moet wandelen dit noemen wij begeleiden. Na de verzorging en omgang lessen ga je voor het eerst echt op een pony zitten, maar hoe doe je dit nu correct? Tijdens het opstappakket bij het Keelven leer je dit allemaal.  minimale leeftijd is 4 jaar.

 

Opstap pakket 2 kids /adult : perfect voor  een volwassen beginner / herintreder of 12+er. kosten pakket 2 vanaf €110,-

is het ideale vervolg op pakket 1, voor kids rond de 12 jaar en perfect gemaakt op volwassenen die opnieuw weer willen gaan beginnen. Dit pakket bevat 10 lessen van een half uur.  met als keuze pakket
Hierin behandelen we de omgang van paarden maar ook het gedrag. Ook gaan we leren Longeren en kennis maken met grondwerk. Na de verzorging en gedrag lessen ga je paardrijden. hierin leer je meer over het correct op en afstappen en leer je correct sturen en de juiste hulpen geven. waarna je kunt instromen in een  groepsles.  minimale leeftijd 7 jaar.

 

 

 

Heb je vragen?

Kom in contact met ons

Heb je vragen of wil je graag reserveren bij onze Brasserie? Neem dan telefonisch contact met ons op, stuur ons een e-mail of laat een berichtje achter, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×