Lekker genieten tijdens

Buiten rijden

Lekker buiten uitwaaien en paarden? dan is dit wat voor jou! Niets is leuker dan buiten paardrijden. Bij ons leer je wat daar allemaal bij komt kijken.

Wie graag met een paard de natuur in wil, leert stapsgewijs hoe je dat veilig kunt doen. Naast de verkeersregels word je ook bijgebracht hoe je buiten in het bos, de duinen of op het strand met een paard moet omgaan. Buitenrijden is niet zonder gevaren, dit doe je onder begeleiding van een gecertificeerd instructeur. wil je meer weten? lees dan verder na de foto's.

  • GENIETEN VAN DE NATUUR
  • LEKKER EVEN HELEMAAL NIETS
  • ONDER PROFFESIONELE BEGELEIDING

Meer informatie

wat houd buitenrijden in?

Niets is leuker dan buiten paardrijden. Bij ons leer je wat daar allemaal bij komt kijken, zodat jij en je paard straks veilig op pad kunnen tijdens een rit in de natuur of op de openbare weg.
Lekker in de bossen van het Keelven op nog geen tien minuten afstand. We organiseren regelmatig trektochten en mini endurance voor paardeigenaren die een nieuwe omgeving willen zien of een buitenritje voor kinderen tot 50kg.

Wie graag met een paard de natuur in wil, leert stapsgewijs hoe je dat veilig kunt doen. Naast de verkeersregels word je ook bijgebracht hoe je buiten in het bos, de duinen of op het strand met een paard moet omgaan. De opleiding “Haal je Ruiterbewijs met plezier” is verdeeld in drie delen, namelijk: Certificaat Buiten Rijden 1, 2 en het Ruiterbewijs.

Bij FNRS Ruitersportcentra kun je een leuke en leerzame opleiding volgen om veilig en plezierig te leren buitenrijden. Zo leer je alles over het rijden buiten het terrein van de manege: lekker in het bos, door de duinen of op het strand. Wat is er leuker dan genieten van de natuur op een paardenrug? Deze opleiding heet “Haal je Ruiterbewijs met plezier”. Iedereen met een geldig ruiterpaspoort kan aan deze opleiding deelnemen. Tijdens de ruiteropleiding buitenrijden doorloop je verschillende fases, waardoor je stapsgewijs wordt opgeleid voor het Ruiterbewijs.

Kijk bij onze arrangementen voor de leukste vakantie uitjes..


opleiding

De opleiding bestaat uit drie delen. Je begint met de certificaten Buiten Rijden 1 en 2, te weten CBR1 en CBR2. Vervolgens leer je alles over het maken van buitenritten. Naast de verkeersregels wordt er aandacht besteed aan de manier waarop er met een paard omgegaan moet worden buiten het manegeterrein. Wel zo belangrijk als je met een levend wezen een buitenrit maakt!
Aan het ruiterbewijs is een WA-verzekering gekoppeld.

Heb je vragen?

Kom in contact met ons

Heb je vragen of wil je graag reserveren bij onze Brasserie? Neem dan telefonisch contact met ons op, stuur ons een e-mail of laat een berichtje achter, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×