pony activiteiten

Ponyactiviteiten

wil je wat leuks doen met pony's? dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij zijn een allround ruiteropleidingscentrum waarbij we je alle facetten van de paardensport kunnen laten beleven.

Hieronder vind je alle leuke activiteiten op een rij. Voor elke leeftijd en ervaring hebben wat leuks, en op elke dag heb je wat anders om te doen of te leren. Kijk naar de mogelijkheden en we zien jullie boeking graag tegemoet. Wij wensen jullie veel plezier bij Het Keelven.

Peuter en Kleuter Pony Experience

1 pk pony Experience €9,99

Het ding om te doen met je peuter of kleuter. Speciaal voor deze jonge pony fans hebben we deze 1pk experience. Met een van onze miniatuur ponys ga je kroelen, knuffelen en aaien. Je mag ons zelfs meehelpen met ze poetsen, Daarna hebben we een van onze welsh pony's klaarstaan voor een ritje. duurt ongeveer 30 minuten. ma-do-vr.

Reserveren

Genieten van de omgeving

Minipony wandeling €19,95

Kom wandelen met onze miniatuur pony's. Je krijgt een koppeltje mee, en volgt de door onze gids uitgestippelde route. Prijs vanaf €19,95 tegen meerprijs van €7,50 kan er een extra pony worden bijgeboekt. route duurt ongeveer 40 minuten. Het tempo is ongeveer 3km/u. leuk om met je gezin te doen, de Pony's zijn geen rijpony's.

Reserveren

Leren hoe je een paard verzorgd.

Verzorgingsexperience €9.99

Loop mee achter de schermen en leer wat er allemaal bij komt kijken bij het verzorgen van paarden. Speciaal voor jeugd tussen de 10 en 16 jaar en duurt ongeveer 60 min. Je wordt begeleid door een stalmedewerker/ groom of instructeur van Het Keelven. beschikbaar dagelijks van 12:00 tot 13:00 uur.

Reserveren

Bij Het Keelven kan je alle disciplines van de sport onder de knie krijgen. Training en lessen zijn er om jezelf en je paard te blijven uitdagen en te ontwikkelen in je ruiteropleiding.

We hebben arrangementen en activiteiten die je op afspraak kan boeken voor alle leeftijden.

Bij ons zijn er lessen om de basis onder de knie te krijgen, gezellig op een manege pony in een lesgroep van 6-8 per les duur 45min. Voor die net dat stapje extra willen zetten zijn er trainingen voor paard en of ruiter om alles voor elkaar te krijgen op hoger niveau. Je paard kan in training worden gezet maar ook kunnen jullie samen wedstrijdgerichte trainingen volgen. alle trainingen & reguliere lessen op afspraak.

 

 

Heb je vragen?

Kom in contact met ons

Heb je vragen of wil je graag reserveren bij onze Brasserie? Neem dan telefonisch contact met ons op, stuur ons een e-mail of laat een berichtje achter, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×