pony activiteiten

Ponyactiviteiten

Wil je wat leuks doen met pony's? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij zijn een allround ruiteropleidingscentrum waarbij we je alle facetten van de paardensport kunnen laten beleven.

Hieronder vind je alle leuke activiteiten op een rij. Voor elke leeftijd en ervaring hebben wat leuks, en op elke dag heb je wat anders om te doen of te leren. Kijk naar de mogelijkheden en we zien jullie boeking graag tegemoet. Wij wensen jullie veel plezier bij Het Keelven.

Peuter en Kleuter Pony Experience

1 pk pony Experience

Het ding om te doen met je peuter of kleuter. Speciaal voor deze jonge pony fans hebben we deze 1pk Experience. Je mag ons meehelpen met poetsen. Daarna hebben we een van onze Welsh pony's klaarstaan voor een ritje. Duurt ongeveer 25 min. € 12,50 p.p (max 40 kg en 1,40m)

Reserveren

Kijk, Kroel, Knuffel en maak Kennis

4k pony knuffelmoment

Leuk voor de allerkleinste onder ons die even wat leuks willen doen. Neem een kijkje in onze knuffelstal & als de pony's naar je toekomen kan je ze kroelen, knuffelen, Perfect gecontroleerd kennis maken met deze prachtige dieren. dit is mogelijk van Dinsdag tot zondag tussen 11:00 en 12:30. eerst melden in de brasserie

Reserveren

Genieten van de omgeving

Minipony wandeling

Kom wandelen met onze miniatuur pony's. Je krijgt een koppeltje mee, en volgt de door onze gids uitgestippelde route. De route duurt ongeveer 40 minuten. Het tempo is ongeveer 3km/u. Leuk om met je gezin te doen. De Pony's zijn geen rijpony's. Prijs vanaf €19,95. tegen meerprijs van €7,50 kan er een extra pony worden bijgeboekt.

Reserveren

rijden als in het wilde westen

Cowboy/Girl Experience

Pony rijden zoals in het wilde westen in dit lesje leer je een aantal dingen wat een cowboy/girl allemaal moet doen,Het duurt ongeveer 30 min. waarbij je iemand die je zelf hebt meegenomen je begeleid (+16).dit uitje is te boeken tot 140cm en 40 kilo. min. 4 kids om door te gaan € 12,50 p.p.

Reserveren

eten & genieten voor het hele gezin

BBQ experience

BBQ en Kennismaken met onze Keelven-pony's. Leuk voor jong en oud. Dichtbij genieten van paarden, pony's of veulentjes en kijk hoe onze pony's met elkaar spelen en dat terwijl je geniet van een lekkere BBQ. Reserveren verplicht. excl. drank. € 17,95 p.p.

Reserveren

Leren hoe je een paard verzorgd

Verzorgingsexperience tot 16 jaar

Loop mee achter de schermen en leer wat er allemaal bij komt kijken bij het verzorgen van paarden. Speciaal voor jeugd tussen de 10 en 16 jaar en duurt ongeveer 60 min. Je wordt begeleid door een stalmedewerker/ groom of instructeur van Het Keelven. € 9,95 p.p.

Reserveren

stoer en behendig familie uitje

Horseboarding

skateboarden achter een paard. Dat is in het kort wat het is.. leuk voor kinderfeestje of als fam uitje. (kids tot 140 cm en 40 kilo kunnen op een pony. mensen tot 85 kilo kunnen op het horseboard. Als alternatief hebben we ook een slee of zijl voor die waarbij het board te moeilijk is. min. 2 personen per boeking. € 12,50 p.p.

Reserveren

We hebben arrangementen en activiteiten die je op afspraak kan boeken voor alle leeftijden.

Alles gebeurd op afspraak en is volledig op eigen risico.  Bij Het Keelven kan je alle disciplines van de sport onder de knie krijgen. Training en lessen zijn er om jezelf en je paard te blijven uitdagen en te ontwikkelen in je ruiteropleiding. Bij ons zijn er lessen om de basis onder de knie te krijgen, gezellig op een manege pony in een lesgroep van 6-8 per les duur 45min. Voor die net dat stapje extra willen zetten zijn er trainingen voor paard en of ruiter om alles voor elkaar te krijgen op hoger niveau. Je paard kan in training worden gezet maar ook kunnen jullie samen wedstrijdgerichte trainingen volgen. alle trainingen & reguliere lessen op afspraak.

 

 

Heb je vragen?

Kom in contact met ons

Heb je vragen of wil je graag reserveren bij onze Brasserie? Neem dan telefonisch contact met ons op, stuur ons een e-mail of laat een berichtje achter, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×