Evenement

wijn proeverij avond voor het goede doel.

wijn proeverij

ELKE CENT NAAR HET GOEDE DOEL Iedere Lions- en Leoclub zet zich in voor goede doelen, zoals diabetes, slechtziendheid, honger, duurzaamheid en kinderkanker.

  • 17 november
  • Aanvang om 00:00
  • € 15,- inschrijfkosten

Wil je ook komen?

Steun met elke slok het goede doel!

 

In samenwerking met de lionsclub organiseren wij een wijn proeverij avond.

Bij elke aanmelding doneren wij €3,50 aan de Lionsclub.

Wil jij het goede doel steunen en genieten van heerlijke wijnen met  hapjes, kom dan naar Brasserie het Keelven op 17 november 2023!!

Aanvang: 19:00     Eindtijd: 22:00    €15,- p.p.

 

 

Home

Lions overal ter wereld

Lions en Leo’s zetten zich belangeloos in om anderen te helpen. Met zo’n 1,4 miljoen leden zijn we al meer dan 100 jaar actief over de hele wereld en vormen we de grootste serviceorganisatie ter wereld. In Nederland zijn ruim 10.000 Lions in meer dan 435 Lionsclubs actief. Geen enkele club is hetzelfde. Er zijn mannenclubs, vrouwenclubs en gemengde clubs, maar ook speciale clubs met alleen expats of mensen met dezelfde hobby of culturele achtergrond.

Iedere cent naar het goede doel

Elke Lionsclub kiest zijn eigen projecten. Veel clubs zetten zich in voor lokale doelgroepen, zoals kwetsbare jongeren of mensen met een beperking. Vaak kiezen ze projecten die in het verlengde liggen van de internationale kernthema’s (focus area’s): honger, blindheid/oogziekten (vision), kinderkanker, duurzame leefomgeving, diabetes, jeugd, hulp bij rampen en humanitaire hulp. Lions nemen initiatief, stimuleren, organiseren en brengen partijen bij elkaar. We organiseren niet alleen acties om geld in te zamelen (fundraising), maar steken ook de handen uit de mouwen. Dit alles onder het motto: Lions helpen! 

Heb je vragen?

Kom in contact met ons

Heb je vragen of wil je graag reserveren bij onze Brasserie? Neem dan telefonisch contact met ons op, stuur ons een e-mail of laat een berichtje achter, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×