Evenement

halloween doolhof & party

halloween party ( lees meer na de foto)

Happy halloween doolhof en party bij het keelven. zowel het doolhof, party-place als de film wordt in de binnenbak gehouden, we zijn dus niet weersafhankelijk. hoe later op de avond happy griezeliger.

  • 29 oktober
  • Aanvang om 18:00
  • € 7,50 inschrijfkosten

Wil je ook komen?

Zaterdagavond 29 okt vanaf 18 uur. ( intree 4 tot 9 jaar 7,50 p.p, 10 euro voor 10 tot 15 jaar p.p, 12,50 voor de 16+ )

Zondagmiddag pompoenfeest van 11:00-19:00 30 okt. Verlicht doolhof & pompoen maken. 7,50 p.p

Happy halloween doolhof en party bij het keelven.
veel veilige zones voor kids <10 jr. meedoen mag al vanaf 4 jaar. er is een verkleed prijs. ( dus doe je carnavals pakkie aan en maak dit griezelig.) tickets verkrijgbaar via onderstaande link. OOK VOOR NIET LEDEN! IEDEREEN DIE LEUK WIL GRIEZELEN IS WELKOM. dus fix je vriend(innen). zowel het doolhof, party-place als de film wordt in de binnenbak gehouden, we zijn dus niet weersafhankelijk. hoe later op de avond hoe griezeliger het word. ( 15+ 22:00-23:30 ) eerste film start om 18 uur. ( eerste film is alle leeftijden, daarna 9+, aansluitend de 12+ film en als afsluiter 16+) wij zorgen voor lekkernijen en drankjes. ( drinken of eten buiten het griezelarrangement kan extra worden bijgekocht)

Heb je vragen?

Kom in contact met ons

Heb je vragen of wil je graag reserveren bij onze Brasserie? Neem dan telefonisch contact met ons op, stuur ons een e-mail of laat een berichtje achter, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×