Dressuur

Dressuur paarden 28 en 29 mei

KNHS paarden klasse B tot ZZL

Zaterdag klasse B,L1,L2,M1. zondag 29 mei klasse M2,Z1,Z2,ZZL

  • 28 tot 29 mei 2022
  • Inschrijven open tot 20 mei
  • Dressuur
  • Voor paarden

let op deze wedstrijd telt niet meer mee voor selectie. wedstrijd gaat wel door

zaterdag 28 mei voor klasse B,L1,L2,M1.

zondag 29 mei voor klasse M2,Z1,Z2,ZZL

 

ALLEEN BIJ PLEK VRIJ WORDEN DE 2DE PROEVEN GOEDGEKEURD

prijzen schaal, 1 op 4 . en prijzen zijn op indicatie van aantal deelnemers, prijzenschaal zoals vermeld op het vraagprogramma is bij een groot deelnemers veld met minimaal 3 prijzen te vergeven.

het kan zijn dat de prijzen schaal in de tussentijd verhoogd is naar regelement selecties.

Denk aan de veiligheids en gezondheidsregels. Aanvullende info is te vinden op de startlijst en op de bewijzering op het terrein. * mobilenummer is alleen voor noodgevallen te bereiken, voor overige vragen hebben we de watssapp dienst. Bij het inschrijven gaat u akkoord met onze huisregels, en u houdt zich aan de gestelde en verplichte (covid-19) huisregels. We werken met een max aantal starts per dag verdeeld over alle te rijden klassen. (bij vol werken we met een wachtlijst). NA goedkeuring van je inschrijving op het vraagprogramma dien je het startgeld met naam ruiter, paard, klasse en startdag over te maken naar: IBAN: NL39RABO0348341776 daarna wordt je op de startlijst geplaatst. (Betalen op de dag zelf. of na sluitingsdatum is +2,50 ( pony’s) en +€5,- (paarden) administratiekosten. . Afmelden na sluitingsdatum of op de dag zelf is alsnog betalen. ( administratiekosten). * dit geld ook als u afmeld ivm de covid-19 ed. * je dient de mest direct op te ruimen uit de rijbanen en rondom je trailer/ vrachtwagen. * de protocollen zijn in te zien na afsluiting van de rubriek en na goedkeuring van jury en telkamer. Na de prijsuitreiking is er geen mogelijkheid op herroeping van de punten, uitslag ed. Verdiende punten worden verzonden naar de KNHS. Uitslagen worden gepubliceerd op de knhs site. * bij een grote rubriek maken we de voorlopige tussenstand bekend. * hc starten is mogelijk maar aangeven minimaal 1 uur voor aanvang van de rubriek/ klasse. * er is geen hekkensluiter en ringmeester aanwezig. je dient minimaal 1 uur voor aanvang van je proef te hebben aangemeld bij het secretariaat. je dient op tijd bij de ring te zijn want het jurypannel wacht niet, aansluiten is verplicht. * de organisatie behoudt het recht om de ring een half uur te vervroegen, bij uitval schuift de lijst in, aansluiten is verplicht. starttijden zijn een indicatie. je dient minimaal 1 uur van te voren aanwezig te zijn. * in de pauzes en voor de rubriek start mag je baan verkennen. * het is niet toegestaan om rond te lopen op plekken waar u niet toe bevoegd bent… denk aan In de stallen, vergaderzalen, camping en rond op het terrein. Muv wedstrijdpistes, parking en brasserie. * de organisatie bepaald of de wedstrijd indoor of outdoor wordt gereden. (* conform de kalender en mits er weersveranderingen plaatsvinden) * wedstrijd gerelateerde vragen dien je te stellen aan het secretariaat, of indien aanwezig een ringmeester niet aan de jury. *ponyrubrieken gaan altijd op leeftijds-klassement. * we wensen u veel sportplezier bij Het Keelven. * de brasserie is geheel geopend. Van 1 uur voor de eerste start tot 1 uur na de laatst gereden combinatie.

Heb je vragen?

Kom in contact met ons

Heb je vragen of wil je graag reserveren bij onze Brasserie? Neem dan telefonisch contact met ons op, stuur ons een e-mail of laat een berichtje achter, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×